Forskel mellem versioner af "Forside"

Fra DS-Wiki
Spring til navigation Spring til søgning
 
Linje 1: Linje 1:
MediaWiki er nu installeret.
+
DIS-wiki er en opslagsbog om alt, hvad der har med [[slægtsforskning]] at gøre. Vi skriver bogen i fællesskab. Hvis der er et emne, som mangler, er du velkommen til at tilføje en artikel om det; men husk at det skal være relevant i forbindelse med slægtsforskning. På samme måde er du velkommen til at udbygge og forbedre de eksisterende artikler, hvis du f.eks. har særlig viden om et emne.
 
 
Se vores engelsksprogede [http://meta.wikimedia.org/wiki/MediaWiki_i18n dokumentation om tilpasning af brugergrænsefladen]
 
og [http://meta.wikimedia.org/wiki/MediaWiki_User%27s_Guide brugervejledningen] for oplysninger om opsætning og anvendelse.
 

Versionen fra 17. maj 2007, 07:36

DIS-wiki er en opslagsbog om alt, hvad der har med slægtsforskning at gøre. Vi skriver bogen i fællesskab. Hvis der er et emne, som mangler, er du velkommen til at tilføje en artikel om det; men husk at det skal være relevant i forbindelse med slægtsforskning. På samme måde er du velkommen til at udbygge og forbedre de eksisterende artikler, hvis du f.eks. har særlig viden om et emne.